Δ. Ζωγράφου: Με τη σημερινή αθώωση παύει η δίωξή μας

Την αθώωση της δημάρχου Ζωγράφου, Τίνας Καφατσάκη, αλλά και του δημάρχου Χαλανδρίου αποφάσισε σήμερα το Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Οι δύο δήμαρχοι κατηγορούνταν για την άρνησή τους να παράδοσης της λίστας εργαζομένων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, σύμφωνα με τον νόμο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του δήμου Ζωγράφου:

Με τη σημερινή αθωωτική απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αθηνών, παύει οριστικά η διαδικασία δίωξής μας .

Η δίωξη αυτή ξεκίνησε το 2014, όταν δεν παραδώσαμε στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης επι Κ. Μητσοτάκη, στοιχεία για τον «επανέλεγχο με νέες προϋποθέσεις και κριτήρια σε βάθος 20ετίας» των συμβάσεων των εργαζομένων που μονιμοποιήθηκαν με το ΠΔ/Παυλόπουλου.

Τότε, κάποιοι «μπέρδεψαν» την άρνησή μας αυτή με τον έλεγχο για πλαστά πτυχία ο οποίος έγινε κανονικά και όποια τέτοια περίπτωση υπήρχε στο δήμο Ζωγράφου, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου, τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και τους πολίτες που  παρευρέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο και  εξέφρασαν την συμπαράστασή τους.

Αποκλειστικός γνώμονας των ενεργειών μου ήταν και είναι η εξυπηρέτηση του γενικότερου κοινωνικού συμφέροντος και η συνέχιση της δυνατότητας του Δήμου Ζωγράφου να  παρέχει  καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους της πόλης μας

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΑΘΩΩΣΗ, ΤΙΝΑ ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!