Δ.Ζηρού: Πρώτη συμμετοχή στη δράση Let’s Do It Greece – Συναντήσεις σε δημοτικές ενότητες

Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!» θα διοργανωθεί και φέτος η δράση Let’ do it Greece στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Δήμος Ζηρού.

Η συγκεκριμένη πανελλαδική δράση καθαρισμού της χώρας σε μία μόνο ημέρα, έχει οριστεί για τις 17 Απριλίου 2016 και ο Δήμος Ζηρού καλεί τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων και φορέων σε συνάντηση προκειμένου να υποδειχτούν σημεία καθαρισμού και να σχεδιαστεί η υλοποίησή τους.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας με καλεσμένους τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων, φορέων και ομάδων πολιτών της Δ.Ε. Φιλιππιάδας και των Τοπικών Κοινοτήτων αυτής, ενώ την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση στο Δημοτικό κατάστημα Θεσπρωτικού με καλεσμένους τους εκπροσώπους των συλλόγων, φορέων και ομάδων πολιτών της Δ.Ε. Θεσπρωτικού και των Τοπικών Κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής.

Πρόσκληση για συμμετοχή στην πανελλαδική δράση Let’s do it απευθύνεται και προς όλα τα σχολεία του Δήμου Ζηρού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, LET'S DO IT GREECE


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!