Δ. Ζακύνθου: Νέα πολιτική κίνηση ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αβράμης (φωτο)

Τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης για το Δήμο ανακοίνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Αβράμης ο οποίος έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό που συμμετέχει σήμερα.

Ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής που έστειλε ο κ. Αβράμης:

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Θέλω για μια ακόμη φορά να Σας ευχαριστήσω, για την αγάπη, την κατανόηση και την διαρκή στήριξή Σας, προς το πρόσωπό μου, όλα τα χρόνια παρουσίας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού μας. Πιστεύω ότι προσπάθησα και πάλεψα με όσες δυνάμεις είχα για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του νησιού μας.

Στις τελευταίες αυτό-διοικητικές εκλογές (2014), τοποθετήσατε τον Συνδυασμό μας «Μαζί για την Ζάκυνθο», στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης, με σκοπό τον έλεγχο της Δημοτικής Αρχής και την προστασία των συμφερόντων του Δήμου Ζακύνθου.

Ωστόσο, και μετά από τέσσερα, ακριβώς, χρόνια διαρκών αντιπαραθέσεων Λόγων και Έργων, η μόνη παρακαταθήκη της παρούσας Δημοτικής Αρχής είναι, δυστυχώς, η Καταστροφή και η Γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής στην Ζάκυνθο, με τη δημιουργία ταυτόχρονα πολλών προβλημάτων στην καθημερινότητά μας αλλά και στην περεταίρω αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα, λοιπόν, ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα στη Σιωπή και την Αδράνεια, αλλά και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο μας και στην νέα γενιά, στα παιδιά μας, θέλω, πρώτα σε Σας, να ανακοινώσω τις αποφάσεις μου:

Με τη λήξη της δημοτικής περιόδου που διανύουμε, ολοκληρώνεται και η συμμετοχή μου στη δημοτική παράταξη «Μαζί για την Ζάκυνθο» και δεν θα συμμετέχω στις όποιες διεργασίες πραγματοποιούνται αυτή τη χρονική περίοδο για την εκ νέου κάθοδο της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το ενδιαφέρον μου πλέον επικεντρώνεται, πλέον, στην αναζήτηση ή ακόμη και τη δημιουργία μιας νέας πολιτικής κίνησης για τον Δήμο Ζακύνθου, η οποία με νέες ιδέες και, κυρίως, με νέες δυνάμεις, θα καταθέσει Ενώπιον σας ένα εναλλακτικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον τόπο μας, στηριζόμενο στη Γνώση, την Συνεργασία και τις Αρχές της Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλω και αξίζουν οι άνθρωποι της Δημοτικής μας Παράταξης, με τους οποίους, άλλωστε, συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

Ξέρετε, από την συμμετοχή στα Κοινά, μπορεί κάτι ν’ αντλήσεις. Η ίδια η συμμετοχή, δεν σου προσφέρει κάτι, διότι κάποια στιγμή βγαίνεις από την ίδια πόρτα που μπήκες. Μέσα απ’ αυτήν την συμμετοχή, όμως, μπορείς να δεις τι κρύβεται μέσα σε σένα τον ίδιο!

ermisnews.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΙΝΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!