δ-ζακύνθου-συγκέντρωση-τροφίμων-στο-κ-237190
ΔΗΜΟΙ | 21.12.2013 | 19:53

Δ. Ζακύνθου: Συγκέντρωση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Την έμπρακτη αγάπη και την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπο έδειξαν σήμερα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι πολίτες της Ζακύνθου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου για την συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ρουχισμού και ατομική υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου θα ενισχύσουν τους άπορους δημότες, που λαμβάνουν είδη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με ένα επιπλέον πακέτο τροφίμων.

Ο Δήμος Ζακύνθου ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη στο έργο των κοινωνικών δομών τα σχολεία, την Ξενοπούλειο Παιδική Βιβλιοθήκη, τον ραδιοφωνικό σταθμό STIGMA, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, τον κάθε σύλλογο, τον κάθε πολίτη και τον κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά. Οι πρωτοβουλίες που έλαβαν να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν τα μέλη διαφόρων κοινωνικών ομάδων στο νησί, ώστε να συγκεντρωθούν τα είδη ήταν σημαντικές και αποδεικνύουν πως μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, μέγιστο ρόλο έχει η κοινωνική αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια.

Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να παράγει κοινωνικό έργο, στηρίζοντας όσους δημότες έχουν ανάγκη, ενισχύοντας τις παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες.