Δ. Ζακύνθου: Μεγάλη η συμμετοχή στην δράση της Ξενοπούλειου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή δράση της Ξενοπούλειου Παιδικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης που αφορούσε παιδιά ηλικίας 1,5 έως 3,5 ετών, αφού είχε σημαντική συμμετοχή. Η δράση που υλοποιείται τον τελευταίο χρόνο στην βιβλιοθήκη με τίτλο «Με το μωρό μου στη βιβλιοθήκη» και αφορά τα μικρά παιδιά, κάθε μήνα αποκτά και νέα μέλη.

Τα παιδιά με την συνοδεία των γονέων τους και τη βοήθεια των εθελοντών, δημιούργησαν στάμπες από λαχανικά. Για την δραστηριότητα, τα παιδιά καθοδηγούσε η εθελόντρια κ. Μαίρη Μαρίνου.

Πρόγραμμα επόμενης εβδομάδας:

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου (ώρα 18.00)
«Η ΚΥΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» της Κων. Αρμενιάκου. Ένα παραμύθι για να εξηγήσουμε στα παιδιά την αξία της Δημοκρατίας και για να θυμόμαστε ότι: Όλοι μαζί, είμαστε πάντα πιο δυνατοί, με την Α. Κλαυδιανού (για μικρούς και μεγάλους)

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου (ώρα 18.00)
«Πορτραίτα από σκιές». Φτιάχνουμε το πορτραίτο μας από τη μαύρη σκιά μας, διαβάζοντας το βιβλίο ¨πωλούνται σκιές¨ του Σ. Σερέφα, με την Άντα Κατσαϊτου. (για παιδιά 7-12 χρόνων)

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΞΕΝΟΠΟΥΛΕΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!