Δ. Ζακύνθου: Έναρξη υποβολής δηλώσεων για τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Στις αρχές του νέου έτους πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ζακύνθου. Το Κέντρο θα λειτουργεί ως μονάδα εκπαίδευσης ενηλίκων, με τριάντα τμήματα διαφορετικών θεματικών ενοτήτων και με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 25 άτομα ανά τμήμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν από τα παρακάτω θεματικά πεδία: Οικονομία – Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον, Νέες Τεχνολογίες, Γλώσσα και Επικοινωνία, Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις, Πολιτισμός και Τέχνη, Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση και υποβολή σχετικής αίτησης, την οποία κάθε ενδιαφερόμενος/νη μπορεί να βρει στην σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.zakynthos.gov.gr) και να την στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή εγγράφως στα ΚΕΠ ή στο γραφείο 7, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου (9:00-12:00). Μαζί με την αίτηση θα δίδεται στους ενδιαφερόμενους λίστα με τα προσφερόμενα αντικείμενα και τους τίτλους των προγραμμάτων εκπαίδευσης, καθώς και τη διάρκειά τους.

Η αρχική υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, προκειμένου να καθοριστούν τα τμήματα σε κάθε θεματικό πεδίο και ανά περιοχή, ξεκινά την Δευτέρα 25/11/2013 και λήγει την Παρασκευή 13/12/2013 την 12η μεσημβρινή. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για πληροφορίες και εγγραφές:
Στέλιος Πέττας-Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης, Υπεύθυνος του ΚΔΒΜ Δήμου Ζακύνθου
Προσωρινό τηλέφωνο επικοινωνίας 26953-61336 (9:00-12:00)
email: [email protected]

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!