Δ. Ζακύνθου: Δημιουργία δύο καινούργιων παιδικών σταθμών

Ο Δήμος Ζακύνθου έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους γονείς και γι’ αυτό, προχώρησε στη δημιουργία δύο νέων παιδικών σταθμών, στο Αργάσι και στο Καταστάρι.

Συνολικά φέτος σε όλα τα τμήματα φιλοξενούνται 320 παιδιά. Οι δύο νέοι παιδικοί σταθμοί δημιουργήθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να εμπιστεύονται στο προσωπικό του δήμου τα παιδιά τους, τα οποία φιλοξενούνται σε ασφαλείς και αισθητικά προσεγμένους χώρους.

Εκτός από τους δύο νέους χώρους, ο Δήμος ολοκλήρωσε πριν το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, σημαντικές παρεμβάσεις εξωραϊσμού στα κτήρια που στεγάζονται οι παιδικοί σταθμοί, ώστε να καταστούν ασφαλή, λειτουργικά και να βελτιωθούν αισθητικά.

Η δημοτική αρχή έδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για την βελτίωση των παιδικών σταθμών από την ανάληψη της θητείας της. Να σημειωθεί πως πριν από τρία περίπου χρόνια παρέλαβε τέσσερις παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι λειτουργούσαν με πολλά προβλήματα, ενώ τώρα τα τμήματα έχουν αυξηθεί και λειτουργούν υπό καλύτερες συνθήκες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!