Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου: Μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία 

Μεγάλη η ανταπόκριση και η προσέλευση των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Κοινωφελής επιχείρηση (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ.) και ο Δήμου Ζαγορας Μουρεσίου σημερα Δευτέρα 15 Μαϊου στην πλατεία του Αγ.Γεωργιου Ζαγορας και στην κεντρική πλατεία Μουρεσίου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βολου ….ήταν για άλλη μια φορά ενθαρρυντική.

Ήταν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή όπως και αρκετών νέων , το γεγονός δίνει ελπίδα για τη συνέχιση του θεσμού που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία λόγω των κρίσιμων στιγμών που περνάει η χώρα μας.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο, τον διπλανό μας, τον συγγενή , τα μοναχικά άτομα, τα πολυμεταγγιζόμενα αλλα και κάθε ασθενή που το χρειάζεται.

«»Δίνεις αίμα….Δίνεις Ζωή,
Είσαι δυνατός εσύ ….γίνονται μαζί και οι γύρω σου!!!»»

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες μας που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να προσφέρουν προς στο συνάνθρωπο τους το μεγάλο δώρο ζωής, αλλά και για τη στάση τους απέναντι στην πρωτοβουλία μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.
Ευχαριστούμε θερμά την προϊσταμένη της Αιμοδοσίας Βόλου για την ανταπόκριση στο αίτημα για οργάνωση αιμοδοσίας στον δήμο μας.
Ευχαριστούμε το προσωπικό της Κινητής μονάδας αιμοληψίας την κ. Κουτσιμπανα Ευαγγελία ιατρό την κ. Παπαγιάννη Ευαγγελία και την κ. Σιδέρη Ευαγγελία που διενήργησαν την αιμοδοσία….καθώς και το προσωπικό της ΚΕΔΗΖΑΜ. και Βοήθειας στο Σπίτι. για την βοήθεια τους.
«»»Η Τράπεζα αίματος του δήμου μας λειτουργεί κανονικά και είναι στην διάθεση όλων.»»»

Αρκετοί είναι και οι εθελοντές αιμοδότες στην περιοχή μας που έχουν και ιδιωτικές τράπεζες αίματος.

Όσοι συνδημότες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου καθημερινά και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος Δήμου Ζαγορας Μουρεσίου.
Ραντεβού όλων για την επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία!!!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]