Δ. Βύρωνα: Ζητά γιατρούς στα σχολεία και άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης με επιστολές που έστειλε σήμερα προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και προς το Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ζητά τη λήψη επιπλέον μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην επιστολή του προς την κα Νίκη Κεραμέως τονίζει: «Λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα προβλήματα που εμφανίζονται στην εκπαιδευτική κοινότητα λόγω της πανδημίας του COVID-19, κρίνουμε αναγκαία την πρόσληψη δύο γιατρών στο δήμο μας, έναν που θα ελέγχει πιθανά κρούσματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κι έναν για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, από το Υπουργείο Παιδείας».

Στην επιστολή του προς τον κ. Παναγιώτη Στάθη, ο Δήμαρχος Βύρωνα ζητά την άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και την προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και ως κέντρο αναφοράς Covid-19.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των δημοτών μέσα στην πανδημία και να εξασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους για την αντιμετώπιση της από την τοπική κοινωνία.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]