Δ. Βύρωνα: Εργατικό ατύχημα για οδηγό απορριμματοφόρου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα έκανε γνωστό με ακοίνωση του εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το πρωί, τραυματίστηκε ο οδηγός ενός μικρού φορτηγού στην οδό Τιμοθέου στην  διάρκεια περισυλλογής ογκώδη απορριμμάτων.

Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα για την  περισυλλογή και ξαφνικά το είδε να φεύγει προς τα πίσω. Στην προσπάθεια του να το σταματήσει τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια. 

Και αυτό το ατύχημα έρχεται να εφιστήσει την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι και να τηρούνται οι όροι ασφαλείας στη διάρκεια της εργασίας. 

Το σωματείο ζητά να γίνει τεχνικός έλεγχος στο συγκεκριμένο όχημα έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Να σταματήσει η εντατικοποίηση της εργασίας.  Ο οδηγός δεν είναι ο εργάτης που να κατεβαίνει από το όχημα για να κάνει περισυλλογή.

Ευχόμαστε στο συνάδελφο γρήγορη ανάρρωση. 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΔΗΓΟΣ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!