Δ. Βύρωνα: Δεν υπάρχει κρούσμα του κορωνοϊού στο 1ο ΓΕΛ 

Δεν επιβεβαιώθηκε κρούσμα του κορωνοϊού στο Γενικό Λύκειο Βύρωνα σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αναφορικά με τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες περί εμφάνισης κρούσματος κορωνοιού στο 1ο Γενικό Λύκειο Βύρωνα, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι κατόπιν σχετικών ελέγχων και εξετάσεων που έγιναν κάτι τέτοιο ΔΕΝ επιβεβαιώθηκε.  

Όπως τονίζεται, σε επίσημη ανακοίνωση του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα, «η απουσία μαθητών από τα μαθήματα τους τις τελευταίες ημέρες οφείλεται σε επιβεβαιωμένα κρούσματα  εποχικής γρίπης».

Συστήνουμε σε όλους τους πολίτες ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Η υιοθέτηση και διασπορά ανεπιβεβαίωτων φημών δεν βοηθάει σε τίποτα περισσότερο από τη δημιουργία κλίματος πανικού.

Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα,  είναι σε επαγρύπνηση και βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων όταν αυτό χρειαστεί. 

Δείτε : https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9436

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΡΟΥΣΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!