Δ. Βόλβης: Ειδικός εξοπλισμός και παιδαγωγικό υλικό σε μαθητές

Αξιόλογο εξοπλισμό και παιδαγωγικό υλικό σε σχολικές μονάδες παρέχει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Βόλβης.

Με το υλικό αυτό, που προσφέρεται δωρεάν από τον ΟΣΚ, όχι μόνο καλύπτονται ελλείψεις νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του δήμου Βόλβης, αλλά κι εμπλουτίζονται με αξιόλογα παιδαγωγικά βοηθήματα, απαραίτητα ειδικά στους μικρότερους μαθητές.

Περισσότερα από 230 σχολικά καθίσματα κάθε τύπου, 160 ειδικά κατασκευασμένα θρανία, ξύλινα τραπέζια για ολοήμερα σχολεία και μαγνητικοί πίνακες αποτελούν τμήμα του βασικού εξοπλισμού που διαμοιράζεται, ενώ από το υπόλοιπο υλικό ξεχωρίζουν 8 dvd player, σειρές μουσικών οργάνων, παιχνίδια μαθηματικής σκέψης και κατασκευών κ.ά.

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης επισημαίνει ότι: «η νέα γενιά που μεγαλώνει μέσα σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον, μοναδικό ίσως εφόδιό της θα έχει την Παιδεία. Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τις σχολικές επιτροπές και φυσικά τους γονείς, θα επιδιώξει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στους μαθητές της Βόλβης. Σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε ότι περιθώριο υπάρχει για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις σχολικές μονάδες του δήμου μας. Συνεργασίες όπως αυτές με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, εντάσσονται σε αυτή τη στρατηγική μας και θα συνεχισθούν».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!