Δ. Βόλου: Καταγγέλλει επιθέσεις κατά υπαλλήλων του - Απαντάει με σκληρές εκφράσεις - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
26
Σεπτέμβριος
Back

Δ. Βόλου: Καταγγέλλει επιθέσεις κατά υπαλλήλων του – Απαντάει με σκληρές εκφράσεις

«Στόχος μικρής ομάδας τραμπούκων, που συνεχίζουν να δρουν με τη νοοτροπία και τις μεθόδους των αλήστου μνήμης τσιφλικάδων, κατέστησαν και σήμερα υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ, που μετέβησαν στην Πορταριά για να υλοποιήσουν απόφαση της διοίκησης της επιχείρησης και συγκεκριμένα να σφραγίσουν τη μια από τις…τρεις δημόσιες βρύσες της κεντρικής πλατείας, στο πλαίσιο των μέτρων για περιστολή της σπατάλης του νερού». Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η Δημοτική Αρχή Βόλου.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του, ο Δ. Βόλου σημειώνει:

«Προπηλακισμοί, ύβρεις και απειλές κατά των υπαλλήλων από τη συγκεκριμένη ομάδα που σε πείσμα κάθε λογικής και κατά παράβαση κάθε νομιμότητας, αρνούνται ότι το νερό είναι το πολυτιμότερο δημόσιο αγαθό για τον άνθρωπο και την κοινωνία και το θεωρούν ιδιοκτησία τους, υποχρέωσαν τα πολιτικά στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ και της Δημοτικής Αρχής να ζητήσουν την παρέμβαση της Αστυνομίας και να προσφύγουν εκ νέου στη Δικαιοσύνη.

Κουτσαβάκια και μαχαλόμαγκες, αλλά και όλοι όσοι κρύβονται πίσω απο τη φαιδρότητά τους και τους χρησιμοποιούν για τα δόλια, σκοτεινά και αντικοινωνικά μικροπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι η εποχή της ανομίας και του ρουσφετιού έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Το νερό ανήκει σε όλους, ανεξαιρέτως, τους πολίτες και δεν είναι κληρονομιά ή προικώο ουδενός και ουδεμιάς. Η σημερινή Δημοτική Αρχή και η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω από την πρωτίστως ηθική και δευτερευόντως θεσμική τους υποχρέωση να διαφυλάξουν το δημόσιο χαρακτήρα του νερού και να διασφαλίσουν το δικαίωμα κάθε πολίτη, στο πλαίσιο της ισοτιμίας και της ισονομίας, σε επαρκές και καλής ποιότητας νερό.

Οσοι θεωρούν εαυτούς προνομιακούς ιδιοκτήτες ενός τέτοιου αγαθού, που μπορούν ανέλεγκτα και ανέξοδα να το σπαταλούν, την ώρα που συμπολίτες τους το στερούνται, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Η νομιμότητα και η λογική θα εφαρμοστούν, καθώς εμείς ούτε διαπλεκόμενοι είμαστε, ούτε επαγγελματίες της πολιτικής για να υποκύπτουμε σε ψηφοθηρικα ρουσφέτια σε βάρος της κοινωνίας.

Μοναδικός μας στόχος ήταν και παραμένει το συμφέρον των πολλών, της κοινωνίας και όχι των ιδιοτελών, των διαπλεκόμενων και των αεριτζήδων».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!