Δ. Βόλου κατά εκπαιδευτικών για το κλείσιμο των σχολείων λόγω παγετού

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής για κλείσιμο σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου με αφορμή έγγραφό που απέστειλε προς τους διευθυντές των σχολικών μονάδων ο προϊστάμενος Β’θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, με το οποίο τους ζητά να συνεννοηθούν με τους αρμοδίους των δήμων και να εξετάσουν αν πρέπει να γίνουν μαθήματα αύριο, με γνώμονα το ότι προέχει η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Μάλιστα, στην αναοίνωση του τονίζει ότι «θα ληφθεί και η ανάλογη απόφαση, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των μαθητών και όχι τις επιθυμίες των συνδικαλιστών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί μη λειτουργίας των σχολείων αύριο, Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου, με απόφαση του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σαβελίδη, ενημερώνουμε ότι η κατά Νόμο απόφαση λαμβάνεται από το Δήμαρχο Βόλου και τέτοια απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί.

Αργότερα, και μέσα στην ημέρα, αφού συνεκτιμηθούν τα στοιχεία που διασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, θα ληφθεί και η ανάλογη απόφαση, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των μαθητών και όχι τις επιθυμίες των συνδικαλιστών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ, ΠΑΓΕΤΟΣ, ΧΙΟΝΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!