Δήμος Βόλου: Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Τουρκίας

Νέα συνάντηση με τη Γενική Διευθύντρια της “Turkish Airlines” στην Ελλάδα κ.Gulay Ozturk είχε ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης  στην Αθήνα, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης κ.Σούλα Μπαρτζιώκα, με αντικείμενο συζήτησης τα επόμενα βήματα της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών για την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων ανάμεσα στο Βόλο και χώρες της ασιατικής ηπείρου.

Η επίσκεψη του κ.Σκοτινιώτη στα γραφεία της εταιρείας προγραμματίστηκε μετά από πρόσκληση της κ.Ozturk, σε συνέχεια γόνιμων επαφών που είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, αλλά και του fan trip τον περασμένο Ιούνιο, με Ιάπωνες tour operators και δημοσιογράφους.

Η κ.Ozturk επαναβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον της εταιρείας για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην περιοχή, επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά ότι η ευρύτερη περιοχή του Βόλου και του Πηλίου, με τα «δυνατά χαρτιά» που διαθέτει, όπως ο πολιτισμός, η παράδοση, η μυθολογία και οι αρχαιότητες, σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Ιάπωνες τουρίστες.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα της συνεργασίας, μεταξύ των οποίων και σειρά στοχευμένων δράσεων για την προβολή του Βόλου και του Πηλίου στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Τουρκίας. Ήδη εξετάζεται, στο πλαίσιο του σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής έτους 2013, η συμμετοχή του Δήμου Βόλου στην έκθεση Emitt της Κωνσταντινούπολης, τον ερχόμενο χειμώνα, στο πλαίσιο κοινής παρουσίαση όλων των ελληνικών προορισμών. Η αποστολή αυτή, όπως επισημάνθηκε, είναι ανάγκη να οργανωθεί με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όλων των τοπικών φορέων και των επαγγελματιών του τουρισμού.

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΟΙΓΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!