Δ. Βύρωνα: Παραδόθηκε το νέο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο

Εγκαινιάστηκε χθες το νέο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» στην περιοχή του Καρέα, το τέταρτο Κλειστό του δήμου Βύρωνα.

Ένα έργο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές, καθώς διαθέτει γήπεδο διαστάσεων 28×15 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει τόσο αγώνες μπάσκετ όσο και βόλεϊ, ενώ το δάπεδο του αγωνιστικού χώρου είναι FIBA AA. Επιπλέον, το Κλειστό Γυμναστήριο διαθέτει αποδυτήρια για δύο ομάδες, ιατρείο, γραφείο και αποδυτήρια διαιτητών, γραφείο Διευθυντή, γραφείο Γραμματείας Διοίκησης, αίθουσα προβολής video, αίθουσα συσκέψεων, κυλικείο, αποθηκευτικούς χώρους, υπόγειο χώρο στάθμευσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, ενώ έχει προβλεφθεί και η δυνατότητα προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ.

Παράλληλα, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει χαμηλότερες ενεργειακές ανάγκες σε σχέση με ένα συμβατικό κτήριο, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο του βιοκλιματικού σχεδιασμού έργου του παρακείμενου Γυμνασίου Καρέα, το οποίο παραδόθηκε προς χρήση πριν ένα χρόνο. Ειδικότερα, το Κλειστό Γυμναστήριο έχει τη δυνατότητα χρήσης φωτοβολταϊκών συστημάτων του συνολικού έργου για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του, ενώ διαθέτει ενεργειακά υλικά και ψυχρά χρώματα για την καλύτερη μόνωση του κτηρίου.

«Παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στη διαδρομή, καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα όνειρό μας πραγματικότητα και σήμερα παραδίδουμε ένα έργο που αξίζει στα παιδιά μας. Ένα έργο που έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα που δημιουργούνται, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, από τα υψηλά κόστη λειτουργίας και συντήρησης των αθλητικών υποδομών» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Το παρκέ «εγκαινίασαν» οι μικροί αθλητές μπάσκετ του Α.Ο. Καρέα, του Αθηναϊκού και της Δόξας Βύρωνα, οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν θερμά από όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!