Δ. Βέροιας: Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου στις πηγές της ΔΕΥΑΒ

Με την επίσκεψη της Δ’ του Iδιωτικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας Ι.Σαφαρίκα – Ι.Μπαρμπαρούση στις πηγές και τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΒ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου που είχε ως θέμα του το νερό.

Το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών και της δασκάλας τους Κωνσταντίνας Καρλή για την ιστορία της επιχείρησης, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητές της, το δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και όμβριων υδάτων της πόλης, ήταν ιδιαίτερο, όπως και η ευαισθησία των μαθητών. Οι ερωτήσεις τους ήταν εύστοχες και η συμπεριφορά τους στους στις εγκαταστάσεις υποδειγματικές.

Η ΔΕΥΑΒ μεθοδικά πολλά χρόνια τώρα, υλοποιεί με επιτυχία σε συνεργασία με σχολεία και φορείς ανάλογα προγράμματα, με σκοπό την γνωριμία, την κατανόηση, την εκτίμηση και τέλος την ορθή περιβαλλοντικά συμπεριφορά των καταναλωτών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΥΑΒ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!