Δ. Βέροιας: Άρχισαν οι εργασίες για το χώρο στάθμευσης κάτω από την Εληά - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Δ. Βέροιας: Άρχισαν οι εργασίες για το χώρο στάθμευσης κάτω από την Εληά

Ξεκίνησαν και εξελίσσονται με εντατικό ρυθμό, από συνεργεία του Δήμου Βέροιας, οι χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στάθμευσης κάτω από την Εληά. Πρόκειται για τον ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης που κατασκευάζεται παράλληλα με τις εργασίες του προγράμματος της Αστικής Ανάπλασης, και θα λειτουργήσει για τη διασφάλιση των χώρων στάθμευσης οχημάτων των κατοίκων των περιοχών στις οποίες πρόκειται να μειωθούν οι υπάρχουσες σήμερα διαθέσιμες θέσης στάθμευσης. Οι εργασίες για το parking εκτελούνται με ίδιους πόρους του δήμου.

Τονίζεται ότι στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου, προβλέπεται η κατασκευή ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών που θα εξυπηρετούν τους πολίτες για την πρόσβαση απ τον χώρο στάθμευσης προς την οδό Ανοίξεως (πλ. Εληάς). Οι συγκεκριμένες κατασκευές είναι ενταγμένες στο έργο της Αστικής Ανάπλασης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 100% από το ΕΣΠΑ.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!