Δ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Η έναρξη της υποβολής αιτήσεων εγγραφής των βρεφών και νηπίων στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το σχολικό έτος 2021-2022, ξεκινάει την Δευτέρα 10 Μαΐου στις 10.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 16.00.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας στο σύνδεσμο: https://vvvaitiseisvn.tcloudapp.net/home.

Η σχετική ανακοίνωση καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, την τοποθεσία τους καθώς και σχετικές φωτογραφίες, μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://www.vvv.gov.gr/index.php/paideia/paidikoi-vrefonipiakoi, ενώ έχουν αναρτηθεί και στην είσοδο των τεσσάρων βρεφονηπιακών σταθμών.

Το απαιτούμενο για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, μπορείτε να το ζητήσετε και να το παραλάβετε ψηφιακά στον ανανεωμένο σύνδεμο ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου http://www.vvv.gov.gr/kainotomies/e-dimotologio.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]