Δ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Εγκρίθηκε το ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής Κόρμπι - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Δ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Εγκρίθηκε το ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής Κόρμπι

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοινώνει ότι με την υπ΄αριθμ 232/2021 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 9ΤΣ6ΩΨΖ-ΙΤΛ) αποφασίστηκε η έγκριση του 2ου Πρακτικού του ΣΥΠΟΘΑ Α΄ΠΕ Ανατολικής Αττικής που αφορά στην αναθεώρηση του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της περιοχής β κατοικίας Κόρμπι, Δ.Ε.Βάρης, καθώς και των σχεδίων που συντάχθηκαν σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Επίσης αποφασίστηκε η τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών δημοσιοποίησης. Η ανωτέρω απόφαση και τα σχέδια που την συνοδεύουν είναι αναρτημένα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://drive.google.com/drive/folders/1FS4ssxRWDr0og7iKYkoqxbgy8-ZDG7Ca?usp=sharing

καθώς και στο Δημοτικό Κατάστημα (Βασ.Κωνσταντίνου 25, Βάρη).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να λάβουν γνώση και να εκφράσουν τυχόν αντιρρήσεις εντός 15 ημερών από την ανάρτηση της μελέτης. Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στο Δημοτικό κατάστημα της Βάρης (Βασιλέως Κων/νου 25, Βάρη) είτε ηλεκτρονικά στο [email protected] από 20-9-2021 εώς και τις 8-10-2021.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!