Δ. Β. Τζουμέρκων: Aντιδράσεις κατοίκων για τη ΧΥΤΑ Ελληνικού

Με αποκλεισμό του δρόμου και κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων αντιδρούν οι κάτοικοι του Ελληνικού στην έναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ. Η λαική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό δεν είχε ούτε την συμμετοχή ούτε την διάθεση αγωνιστικότητας άλλων εποχών.

Η παρουσία των κατοίκων ήταν ελάχιστοι και οι διοργανωτές της δεν θέλησαν την παρουσία των μέσων ενημέρωσης, για λόγους ευνόητους. Μετά το πέρας της, ωστόσο, υποστήριξαν ότι θα προχωρήσουν στον αποκλεισμό του δρόμου και στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να πετύχουν την αναβολή λειτουργίας του έργου.

Λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη λειτουργία, συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Βόρειων Τζουμέρκων, το οποίο αποφάσισε να συμπαρασταθεί στις κινητοποιήσεις των κατοίκων.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο, όμως, ήταν η πρόταση που κατατέθηκε από τη δημοτική Αρχή, προκειμένου να συζητηθούν τα αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ. Πρόταση ιδιαίτερα ρεαλιστική υπό τις παρούσες συνθήκες, η οποία όμως απορρίφθηκε κάτω από τις θερμές αντιδράσεις αντιπολίτευσης και κατοίκων.

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

Για το ΧΥΤΑ Ελληνικού που έκανε την «πρεμιέρα» του σήμερα, πατήστε εδώ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!