Δ. Τρίπολης: Υπεγράφη η δωρεά του οικοπέδου για βιολογικό καθαρισμό προς τη ΔΕΥΑ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
30
Νοέμβριος
Back

Δ. Τρίπολης: Υπεγράφη η δωρεά του οικοπέδου για βιολογικό καθαρισμό προς τη ΔΕΥΑ

Υπεγράφη στην Αθήνα η δωρεά του 55% του οικοπέδου του βιολογικού καθαρισμού προς την ΔΕΥΑ Τρίπολης. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα αίτημα πολλών ετών από το ΄91 που έγινε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της τότε ΕΤΒΑ, της ΔΕΥΑ και του δήμου Τρίπολης προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες της εγκατάστασης του βιολογικού καθαρισμού.»

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Σμυρνιώτη:

« Υπογράφηκε στα γραφεία της τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα η δωρεά του 55% του οικοπέδου του βιολογικού καθαρισμού προς την ΔΕΥΑ Τρίπολης. Επίσης παραχωρήθηκαν τα δίκτυα ομβρίων και ακαθάρτων εντός της βιομηχανικής περιοχής ΔΕΥΑ προκειμένου πλέον να έχει τη διαχείριση του.

Ήταν ένα αίτημα πολλών ετών από το ΄91 που έγινε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της τότε ΕΤΒΑ, της ΔΕΥΑ και του δήμου Τρίπολης προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες της εγκατάστασης του βιολογικού καθαρισμού.

Δυστυχώς δεν είχε καταστεί δυνατόν να γίνει η μεταβίβαση σε όλο αυτό το διάστημα των 23 ετών.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες 3 περίπου ετών κατορθώσαμε να γίνει αυτή η δωρεά ,να υπογραφούν τα συμβόλαια και πλέον να παραχωρηθεί όλος ο χώρος των 29 στρεμμάτων του βιολογικού καθαρισμού στη ΔΕΥΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο και στο προσωπικό της ΔΕΥΑ για τις προσπάθειες που έκαναν και το συντονισμό που έγινε προκειμένου να γίνει αυτή η δωρεά .

Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΤΒΑ , τον διευθύνοντα σύμβουλο ,τον πρώην Νομάρχη κύριο Παναγιώτη Γιαννόπουλο και τον κύριο Κονταξή που είναι γενικός διευθυντής της εταιρίας για την προσπάθεια τους να λυθεί ένα θέμα που απασχολούσε χρόνια τώρα τον δήμο της Τρίπολης.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!