Δ.Τρικκαίων-Δημοσκόπηση: Εύκολη εκλογή από τον α΄ γύρο για τον Δ.Παπαστεργίου (πίνακες)

Εκλογή από τον α΄ γύρο του νυν δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, δείχνει η δημοσκόπηση της Innovation Metrisis Poll, για το δήμο Τρικκαίων, που διεξήχθη για λογαριασμό της aftodioikisi.gr. Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8 και 9 Μαΐου σε δείγμα 712 ατόμων ο κ. Παπαστεργίου ο οποίος προέρχεται και στηρίζεται από τη ΝΔ αλλά έχει ευρύτερη απήχηση στην περιοχή, λαμβάνει ποσοστό 58,2% έχοντας χαώδη διαφορά από τον δεύτερο Κώστα Κρεμμύδα, συνεχιστή της παράταξης του πρώην «πράσινου» δημάρχου Χρήστου Λάππα. που καταγράφει ποσοστό μόλις 11,06% και του τρίτου (Λαϊκή Συσπείρωση) Γιώργου Καΐκη (8,2%). Πολύ χαμηλά είναι τα ποσοστά των υπόλοιπων υποψηφίων: Στέλιου Μπετσιμέα (2,1%), Γιώργου Μητσιούλη (1,8%), Χρήστος Τσιόλας (0,6%) και Σπήλιος Τσιγάρας (0,6%), ενώ ένα 17,5% των ψηφοφόρων εμφανίζονται αναποφάσιστοι.

Σε περίπτωση β΄γύρου, ο νυν δήμαρχος, κερδίζει εύκολα τόσο τον Κ.Κρεμμύδα (62,6 έναντι 17,8%) όσο και τον Γ.Καΐκη (63,6 έναντι 16,2%).

Άλλωστε, και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι μακράν πρώτος από τους ανθυποψηφίους του, καθώς συγκεντρώνει θετικές γνώμες ρεκόρ (82,08%) και, συγκριτικά, πολύ λίγες αρνητικές: 15,1%.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, INNOVATION POLL


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!