Δ.Τήλου: Απαράδεκτη η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας η Δήμαρχος της Τήλου κα Μαρία Καμμά – Αλιφέρη, αναφορικά με τον τρόπο που καλύφθηκε η θέση του γιατρού στο νησί.

Σε ανάρτηση που έκανε η δήμαρχος του νησιού αναφέρει συγκεκριμένα:

«Απαράδεκτη ανακοίνωση του Υπ. Υγείας!
 Θέλουν να καλύψουν τα κενά και τραγελαφικά τους με την αποστολή των Γιατρών του Κόσμου και μάλιστα παρουσιάζοντάς το σαν δικό τους κατόρθωμα! Υπάρχει συζήτηση του Δήμου μας και της Οργάνωσης εδώ και σχεδόν 1 χρόνο για αυτό το πρόγραμμα, υπάρχει απόφαση του ΔΣ του Δήμου Τήλου που καλωσορίζει, αγκαλιάζει και ευχαριστεί τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ γιατί φροντίζουν τους κατοίκους των μικρών νησιών!

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από το πρόβλημα περίθαλψης των προσφύγων και μάλιστα έχει συμπεριληφθεί στην πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος μας και ο ΔΟΜ για την στελέχωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΠΡΩΠΙΣΤΙΚΉΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ προς τους πρόσφυγες-μετανάστες!

Ο γιατρός και το νοσηλευτικό προσωπικό βεβαίως και θα συνδράμουν στην ιατρική κάλυψη του νησιού και σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ πάντα με τον Γιατρό που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ η Πολιτεία να στείλει στην Τήλο! Τώρα θα μου πει κάποιος, μα καλά η θέση γιατρού στο ΠΠΙ Τήλου είναι καλυμμένη!  Ε, ναι για αυτό και εμείς αντιδρούμε! Έχουμε γιατρό στα χαρτιά αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε!»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΜΑ ΑΛΙΦΕΡΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!