Δ. Θεσσαλονίκης: Τα νέα δεδομένα με την υποψηφιότητα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη

Στην κόψη του ξυραφιού κινούνται στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την υποψηφιότητα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Σήμερα, ο κ. Καϊτεζίδης μετέβη στην Αθήνα για να συζητήσει με το κομματικό επιτελείο τα της υποψηφιότητάς του, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινώσει και την οριστική του απάντηση αν θα αποδεχτεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι ο επίσημος «γαλάζιος» υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ή όχι.

Ο κ. Καϊτεζίδης μέχρι αυτή την ώρα παραμένει στην Αθήνα και εξετάζει όλα τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά τη διαρροή της πρότασης του προέδρου της ΝΔ να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με τη στήριξη της ΝΔ.

Ο ίδιος, μιλώντας στη Voria.gr, τόνισε ότι «δεν έχω να ανακοινώσω τίποτα ακόμη. Στο τέλος της εβδομάδας θα απαντήσω. Θέλω να είμαι συνεπής απέναντι σε αυτά που είπαμε. Υπήρξε η πρόταση και είπα ότι θέλω ένα περιθώριο να το σκεφτώ και να απαντήσω. Το περιθώριο είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα δώσω την οριστική μου απάντηση. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος προς όλους. Εφόσον τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις θα απαντήσω θετικά, εφόσον δεν τηρηθούν θα απαντήσω αρνητικά. Λίγη υπομονή…».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση του Γιώργου Ορφανού, ο οποίος ανακοινώνει αύριο τις δικές του αποφάσεις, δηλαδή την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης, όπως κι από το αν μπορέσει να μαζέψει –περιορίσει- τις πολλές κεντροδεξιές υποψηφιότητες η ΝΔ στον δήμο Θεσσαλονίκης. Κάτι που όπως έχουν σήμερα τα πράγματα δεν μπορεί να προχωρήσει. Στις περιπτώσεις πάντως αυτές ποτέ μη λες ποτέ.

Πάντως, μεθαύριο Σάββατο, ο κ. Καϊτεζίδης συγκαλεί και τη δημοτική του ομάδα, προκειμένου προφανώς να ενημερώσει και τα μέλη της παράταξής του στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για τις εξελίξεις.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΤΕΖΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!