Δ. Θεσσαλονίκης: Σίτιση απόρων και τις Κυριακές

Συνεχίζεται από τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 και κάθε Κυριακή το πρόγραμμα της δωρεάν σίτισης που προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στους άπορους πολίτες οι οποίοι λόγω της κρίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμη και σε βασικές ανάγκες. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο φορέων.

Η παροχή του γεύματος σε 300 καταγεγραμμένα άτομα θα γίνεται κάθε Κυριακή, κατά τη διάρκεια του έτους, εκτός των επίσημων αργιών, στις εγκαταστάσεις της Φοιτητικής Λέσχης. Το γεύμα περιλαμβάνει κυρίως πιάτο, σαλάτα, φρούτο και ψωμί. Η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης έρχεται να προστεθεί στα γεύματα που προσφέρονται σε καθημερινή βάση σε απόρους (πλην Σαββατοκύριακου) επί της οδού Αμύντα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]