Δ. Θεσσαλονίκης: «Οικουμενική» στο δήμο ζητά ο Κ. Ζέρβας -Τι απαντά ο Μπουτάρης

Οικουμενική διακυβέρνηση του δήμου Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όταν δηλαδή θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά της η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, ζήτησε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πλευρά του, ο Γ. Μπουτάρης άφησε αιχμές κατά των δημοτικών συμβούλων, ιδιαίτερα της συμπολίτευσης, που καταψήφισαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης δύο κρίσιμες επιλογές της διοίκησης (τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσίας, κατόχου πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας).

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκτιμά ότι «και στις δύο περιπτώσεις, υπερίσχυσαν προσωπικά και μικροπολιτικά συμφέροντα, μπροστά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, και λησμονήθηκε ότι πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής διοίκησης είναι το συμφέρον της πόλης και των πολιτών» και προσθέτει ότι «οι αρνητικές θέσεις που πλειοψήφησαν περιλαμβάνουν και τις ψήφους των νοσταλγών του Χίτλερ και ότι παρευρισκόμενοι στη συνεδρίαση συνδικαλιστές εργαζόμενοι δεν δίστασαν να χειροκροτήσουν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής».

«Η διοίκηση αυτή δεν μπορεί να διοικήσει. Όχι μόνο σε επίπεδο πλειοψηφίας, σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, αλλά και στις υπηρεσίες. Υπάρχει ένα χάος, τίποτα δεν λειτουργεί. Αυτό φαίνεται και στην πόλη. Προτείνω ο Γιάννης Μπουτάρης να σκεφτεί και να προχωρήσει σε μια υπηρεσιακή οικουμενική διοίκηση γι αυτούς τους εφτά μήνες που απομένουν. Κάνω έκκληση στον Γιάννη Μπουτάρη να αντιληφθεί πως δεν είναι σε θέση να διοικήσει με αυτούς τους ανθρώπους που του έχουν απομείνει και να απευθυνθεί σε όλες τις παρατάξεις να πάμε σε ένα οικουμενικό σχήμα» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΚΟΥΜΕΝΙΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!