Δ. Θεσσαλονίκης: Ενθουσιώδης η υποδοχή στον Κώστα Καραμανλή (βίντεο & φωτο)

Καταχειροκροτούμενος έφτασε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης σήμερα το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πολίτες και εργαζόμενοι στον δήμο επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον κ. Καραμανλή, ο οποίος επισκέπτεται για πρώτη φορά το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο  δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος τον ξενάγησε στο κτήριο. Στη σύντομη περιήγησή του που έγινε σε ενθουσιώδες κλίμα, ο κ. Καραμανλής χαιρέτησε τους εργαζομένους και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στους οποίους ευχήθηκε καλή δουλειά. Από τη βόλτα δεν έλειψαν και οι υπέρμετρες εκφράσεις θαυμασμού, καθώς μια γυναίκα έσκυψε και φίλησε το χέρι του πρώην πρωθυπουργού.

Η ξενάγηση του κ. Καραμανλή ολοκληρώθηκε στο γραφείο του δημάρχου, όπου ο κ. Ζέρβας τον συνόδευσε στο μπαλκόνι, από όπου μπόρεσε να θαυμάσει τη θέα της πόλης από ψηλά.

Ο δύο άντρες συνομίλησαν για περίπου 20 για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον ΟΑΣΘ, το αεροδρόμιο, καθώς και για το Μετρό, για το οποίο ο κ. Καραμανλής ήταν ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί με τα αρχαία.

Πηγή: Voria.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΔΟΧΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!