Δ. Θεσσαλονίκης: Έκτακτο ΔΣ σήμερα για νέες συμβάσεις και μόνιμο προσωπικό - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
22
Μάι
Back

Δ. Θεσσαλονίκης: Έκτακτο ΔΣ σήμερα για νέες συμβάσεις και μόνιμο προσωπικό

Με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, στις 15.00, η 13η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος). Ένα από τα θέματα είναι η από αναβολή συζήτηση για τις νέες συμβάσεις εργασίας και την πρόσληψη μονίμων εργαζομένων, όπως είχε δεσμευτεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης , Γιάννης Μπουτάρης.

             Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ως προς το μέρος που αφορά α) Τη Σύσταση Νέων Οργανικών Θέσεων Μόνιμου Προσωπικού Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Καθαριότητας κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και β) Την κατάργηση και επανασύσταση οργανικών θέσεων από ΥΕ εργατών Γενικά σε ΥΕ εργατών/τριών Καθαριότητας
  • Έγκριση της απασχόλησης με σύναψη νέων συμβάσεων ορισμένου χρόνου, έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων και όχι πέραν της 31-3-2018, στις αντίστοιχες θέσεις, του προσωπικού το οποίο προσελήφθη στον Δήμο Θεσσαλονίκης με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξακολουθούσε να παρέχει τις υπηρεσίες του μέχρι την 7-6-2017, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 24 του Ν.4479/2017
  • Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2017 για δύο έργα της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων
  • Έγκριση παράτασης σύμβασης της εταιρείας Οικολογική Πρόοδος Α.Ε. που αφορούν στην «Κατηγορία 2 επισκευής Οχημάτων Σαρώθρων – Πολυμηχανημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!