Δ. Θεσσαλονίκης: Εκλογή νέου προεδρείου του ΔΣ και νέων μελών στις Επιτροπές

Το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης θα εκλεγεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 11.00 π.μ. (Δημαρχείο – Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 1ος όροφος).

Η ειδική συνεδρίαση συγκαλείται κατόπιν πρόσκλησης προς τα νέα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη διάρκεια της διαδικασίας θα εκλεγούν χωριστά και με μυστική ψηφοφορία ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά την ίδια συνεδρίαση και μετά την εκλογή του Προεδρείου, θα εκλεγούν μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με μυστική ψηφοφορία τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Με την ανάδειξη του νέου Προεδρείου, καθώς και την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης εισέρχεται στην πρώτη φάση λειτουργίας του κατά τη νέα δημοτική περίοδο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!