Δ. Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος: «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “PR.A.K.S.I.S” και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “ΑΡΣΙΣ”, με την υπ’ αρ. Δ13/οικ.36900/2072/03-07-2018 (ΑΔΑ: 682Ξ465Θ1Ω-ΙΨΘ) απόφαση, υλοποιούν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους».

Βασικός σκοπός του Προγράμματος είναι η υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες αστεγίας και η σταδιακή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Από το παρόν πρόγραμμα προβλέπεται η επιδότηση ενοικίου του μισθωτή, μέχρι και 18 μήνες από την έναρξη της μίσθωσης, ποσό το οποίο εγγυάται να καλύψει το Σωματείο.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι συνεργαζόμενοι εταίροι, αναζητούν ιδιοκτήτες οι οποίοι επιθυμούν να ενοικιάσουν το διαμέρισμά τους στο πλαίσιο του παρόντος προγράμματος. Για περαιτέρω πληροφορίες ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε:

PR.A.K.S.I.S

κος Ζούτσος Χρήστος & κα Δεληχάτσιου Σοφία

2310556145 / [email protected]/ [email protected]

ΑΡΣΙΣ

Κα Μαριάννα Σιδηροπούλου & κα Χριστίνα Μπακαλάκη

2310534652 / [email protected]

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!