Δ. Θεσσαλονίκης: Δωρεάν φιλοξενία στους 17 παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Δ. Θεσσαλονίκης: Δωρεάν φιλοξενία στους 17 παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει με τους 17 δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, στη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για δωρεάν φιλοξενία παιδιών. Το πρόγραμμα αφορά γονείς με χαμηλά εισοδήματα. Στα βρεφικά τμήματα γίνονται δεκτά βρέφη ηλικίας από έξι μηνών μέχρι δυόμισι ετών και στα παιδικά τμήματα από δυόμισι έως τεσσεράμισι ετών.

Οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να απευθύνονται για τις αιτήσεις συμμετοχής και τα αναγκαία δικαιολογητικά σε έναν από τους παρακάτω παιδικούς σταθμούς:

Επίσης μπορούν να απευθύνονται στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας, Πολυτεχνείου 39, τηλ. 2310544731 – 2310544714, καθώς και να αναζητήσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.eetaa.gr της ΕΕΤΑΑ, www.epanad.gov.gr της ΕΥΔ του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και www.kedke.gr της Κ.Ε.Δ.Ε.

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής των ωφελούμενων μητέρων θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ μέχρι τις 23/7/2012, καθημερινά: 08:00 – 20:00 και Σάββατο – Κυριακή: 08:00 – 17:00.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!