Δ. Θεσ/νίκης: Απολύθηκαν έξι «κοπανατζήδες» από την Καθαριότητα

Την «πόρτα της εξόδου»  σε έξι εργαζόμενους  ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Διεύθυνση Καθαριότητας έδειξε ο Δήμος Θεσσαλονίκης καταγγέλλοντας τη σύμβαση εργασίας τους . Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι  απείχαν αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά τους για μακρύ χρονικό διάστημα.

«Στη σημερινή συγκυρία, κατά την οποία χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν εργαζόμενο να αμείβεται, χωρίς να παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες προσελήφθη», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Τα δημόσια έσοδα από όπου αμείβονται οι εργαζόμενοι, συλλέγονται με πολύ κόπο από φόρους σκληρά εργαζομένων συμπολιτών μας και για αυτό η διαχείρισή τους πρέπει να είναι χρηστή», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υποστηρίζεται τέλος  ότι «Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσπαθεί επίσης να προστατεύσει και την εργασία της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι παρέχουν με συνέπεια τις υπηρεσίες τους στους δημότες αυτής της πόλης».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΑΡ: Διώξτε επίορκους, «ψεύτες», κοπανατζήδες από το Δημόσιο

Δημόσιο: Έκανες κοπάνα; Απόλυση…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΥΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]