Δ. Θέρμης: Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ν. Ρύσιο την Κυριακή

Δεν πτοούνται από την επιδημία του του κορωνοϊού SARS – CoV- 2 οι εθελοντές αιμοδότες στο δήμο Θέρμης. Αποφασισμένοι να συνδράμουν στις αυξημένες ανάγκες για αίμα που υπάρχουν στα νοσοκομεία όλης της Θεσσαλονίκης, πάνω από 60 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τακτική εθελοντική αιμοδοσία στη Θερμη την προηγούμενη Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

Άλλη μια ευκαιρία να βοηθήσουμε όλοι στην αντιμετώπιση της έλλειψης σε  αίμα που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στα νοσοκομεία  αποτελεί η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία της Κοινότητας Ν. Ρυσίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, από τις 09:00 έως τις 13:00 στα ΚΑΠΗ του Ν. Ρυσίου. ‘Άλλωστε, από το νοσοκομείο του Αγ.Παύλου γίνεται έκκληση για αιμοδοσία ώστε να ομαλοποιηθεί όσο το δυνατό η κατάσταση των ελλείψεων σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Η νέα αυτή προγραμματισμένη αιμοδοσία της  Κυριακής 15 Μαρτίου 2020 αποτελεί μια νέα συλλογική προσπάθεια όλων των φορέων και των κατοίκων του Ν. Ρυσίου να συνδράμουν στις αυξημένες ανάγκες για αίμα η οποία συντονίζεται από την Κοινότητα Ν.Ρυσίου.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή τους οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να μαζί τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο με φωτογραφία. Επίσης,  χρειάζεται να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

Τονίζεται ότι στις αιμοδοσίες  λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα  και ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα και  εξετάσεις από το προσωπικό του νοσοκομείου που θα είναι υπεύθυνο για την αιμοληψία.

Με πρωτοβουλία της Κοινότητας Τριλόφου, αυτή τη φορά, θα ακολουθήσει μία τρίτη τακτική εθελοντική αιμοδοσία στον Τρίλοφο, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020,  στην οποία θα επανέλθουμε .

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]