Δ. Σπάτων: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανακατασκευή γέφυρας στη Λ. Σπάτων

Η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού & Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής ανακοίνωσε ότι λόγω υλοποίησης έργων για την ανακατασκευή γέφυρας στη Λ. Σπάτων, θα διακοπεί τμήμα της, μεταξύ των οδών Πύρρου και Παπαγγελάκη, στα όρια των Δήμων Παιανίας-Παλλήνης. Η απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος θα αφορά και τα δύο ρεύματα καθ’ όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδος.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες με χρόνο έναρξης την 26.11.2014 και λήξης την 26.03.2015.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα θα γίνεται μέσω περιποριών από εναλλακτικές διαδρομές με κατάλληλη σήμανση, ως εξής:

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, δεξιά στην οδό Πύρρου, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη και συνέχεια δεξιά στη Λ. Σπάτων.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη, δεξιά στην οδό Παπασιδέρη, αριστερά στην ανώνυμη οδό, δεξιά στην οδό Παλαιοπαναγιάς, αριστερά στην οδό Μπέλλου, δεξιά στην οδό Λεονταρίου και αριστερά στη Λ. Σπάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας και ζητείται η κατανόησή τους για το διάστημα που εκτελούνται τα έργα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΓΕΦΥΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!