Δ.Σκύδρας-Μακεδονικό: «Μάχη» για τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαίδη-Καταγγελίες για ΧΑ, ΝΔ, Βελόπουλο

Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό της ΝΔ δήμο Σκύδρας, που παλαιότερα ήταν στη ΧΑ κατήγγειλε μιλώντας στο ρ/σ 247, ότι βρίσκεται πίσω από το Δελτίο Τύπου* με το οποίο ζητείται η κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας, ο ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης (φωτο). Ο κ. Νικολαΐδη,που έχει καταγωγή από το Μαυροβούνι Σκύδρας, δεν κατονόμασε ούτε τον υποψήφιο ούτε τον συνδυασμό, ωστόσο στο δήμο Σκύδρας, υποψήφια με τη στήριξη της ΝΔ είναι η νυν δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Η aftodioikisi.gr επικοινώνησε με το τηλ. που περιλαμβάνεται στο δελτίο Τύπου με το οποίο καλούνται οι πολίτες να αφαιρεθεί το όνομα του κ. Νικολαΐδη από το Δημοτικό Στάδιο, στο οποίο απάντησε ο κ. Χρήστος Τσιρανίδης, θέτοντας υπόψη του τις καταγγελίες του κ. Νικολαΐδη. Ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχει κάποια σχέση με κόμματα από την εποχή (2009-2010) που ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Πέλλας με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ πρόσθεσε ότι στην Πρωτοβουλία Πολιτών που υπογράφει το δελτίο Τύπου, συμμετέχουν ο Γιάννης Τοπούζης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου  και ο Σταύρος Μακρίδης, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον υποψηφιο δήμαρχο Κώστα Καρασαβλίδη. Πρόσθεσε, δε, ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών ήταν μία αυθόρμητη κίνηση του ίδιου και φίλων του, την οποία έχουν υπογράψει ή πρόκειται να υπογράψουν, σχεδόν στο σύνολό τους οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Σκύδρας, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσουν και σε συνάντηση με τους υποψηφίους δημάρχους, για να τους ζητήσουν να κάνουν το ίδιο.

*Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17-04-2019

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλάδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς…

Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.

ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.- Τηλ. επικ.: 6974583059

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΔ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]