Δ. Σερρών: Τοποθέτηση αυτόματου απινιδωτή και στη Δημοτική κοινότητα Ορεινής - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
18
Ιανουάριος
Back

Δ. Σερρών: Τοποθέτηση αυτόματου απινιδωτή και στη Δημοτική κοινότητα Ορεινής

Εξωτερικός απινιδωτής τοποθετήθηκε στην τοπική κοινότητα Ορεινής σε συνέχεια του προγράμματος τοποθέτησης εξωτερικών απινιδωτών στον Δήμο Σερρών, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό που διενήργησε το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Μ αυτή την ενέργεια ενισχύεται η δυνατότητα κάλυψης έκτακτων αναγκών της περιοχής που εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της γεωγραφικής θέσης παρουσιάζει έλλειψη πρόσβασης σε κοινωνικές ή ιατρικές υπηρεσίες.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική κοινότητα Ορεινής σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου 2020 μεταξύ της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού κυρίας Σωτηρίας Πάνου-Αναστασιάδου και της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορεινής κυρίας Σοφίας Ιχτιάρη, συζητήθηκαν επίσης θέματα ενίσχυσης των προσφερομένων υπηρεσιών δημόσιας υγείας, πρόνοιας και κοινωνική φροντίδας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!