ΡΟΗ
προηγ επομ

Δ. Σερρών-πλημμύρες: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την αποζημίωση των επαγγελματιών

Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Σερρών προέβη στην γνωστοποίηση ζημιών στην αρμόδια Γενική Δ/νση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Καταστροφών ( Δ.Α.Ε.Φ.Κ ) του Υπουργείου Μεταφορών, προκειμένου να οριοθετηθούν οι κοινότητες Σερρών, Λευκώνα και Ορεινής ,ως πληγείσες περιοχές από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 21-06-2020, εξ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης, ώστε να μπορέσουν να επιχορηγηθούν οι ιδιοκτήτες κτιριακών υποδομών όσο και οι επαγγελματίες για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.

Παρακαλούμε τους δημότες των οποίων οι κτιριακές υποδομές ( κατοικίες – επιχειρήσεις κλπ )έχουν υποστεί ζημιές, να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά, εντός (10 )δέκα ημερών στο Δήμο Σερρών, επί της οδού Κ. Καραμανλή 1 στο γραφείο 23 στον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Σαμαρά Γεώργιο, ώστε να αποσταλούν στην αρμόδια Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ):

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση Δήλωσης ζημιάς
  2. Φωτογραφικό υλικό των ζημιών
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!