Δ. Σερρών: Φθηνότερο το νερό κατά 15%

Κατά 15% φθηνότερα θα πληρώνουν το νερό οι καταναλωτές στο Δήμο Σερρών, ύστερα από τη νέα μείωση που αποφάσισε να προτείνει η δημοτική αρχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ.

«Η διοίκηση μπόρεσε να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση μετά και τις τελευταίες μειώσεις στους μισθούς των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΣ, σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση του κόστους λειτουργίας της Επιχείρησης» διευκρίνησε ο δήμαρχος Σερραίων Π. Αγγελίδης.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «η χρηστή διαχείριση και το νοικοκύρεμα μας δίνουν τη δυνατότητα να ελαφρύνουμε οικονομικά του δημότες μας, να στεκόμαστε δίπλα τους στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που ζούμε, να τους στηρίζουμε όπως μπορούμε. Απόδειξη ότι μέσα σε διάστημα τριών μηνών ρίξαμε την τιμή του νερού κατά  25% συνολικά στον παλαιό Δήμο Σερρών, όπου το νερό ήταν κατά πολύ ακριβότερο και  10% στους πρώην Δήμους και Κοινότητες που εντάχθηκαν».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΕΥΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]