Δ. Σαρωνικού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Κέντρο Υγείας Καλυβίων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17), ο Δήμος Σαρωνικού με αφορμή τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Σύμφωνα με το δήμο, το Κέντρο Υγείας Καλυβίων, το οποίο καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού, οχτώ χρόνια μετά την ίδρυσή του, έχει υποβαθμιστεί σημαντικά και πλέον υπολειτουργεί λόγω της έλλειψης επαρκούς προσωπικού (χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υγείας υπηρετούν μόνο τρεις γιατροί) με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής.

Ως εκ τούτου η δημοτική αρχή και η Συντονιστική Επιτροπή για το Κέντρο Υγείας απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση και να διεκδικήσουν από κοινού την άμεση κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας και τη στελέχωσή του με το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του και η κάλυψη των βασικών ιατρικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής ειδικά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Κέντρα Υγείας Bύρωνα και Σαρωνικού

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!