Δ. Σαμοθράκης: Αποκαθίσταται το πρόβλημα στις τηλεφωνικές γραμμές

Λόγω της έκτακτης κατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν στις 25 και 26  Σεπτεμβρίου 2017 τη Σαμοθράκη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ αλλά και από όλη την Ελλάδα για την σωστή ενημέρωση του κόσμου.

Ωστόσο λειτουργεί μόνο ένα τηλέφωνο ως τηλεφωνικό κέντρο για τις επείγουσες ανάγκες των πολιτών και το κινητό τηλέφωνο του Δημάρχου.

Ο δήμος Σαμοθράκης παρακαλεί επειδή οι ανάγκες επικοινωνίας με τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους πολίτες είναι τεράστιες, τα παραπάνω τηλέφωνα είναι αδύνατον να καλύψουν τις ανάγκες ενημέρωσης.

Γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τηλεφωνικών γραμμών και εμπλουτισμός του τηλεφωνικού κέντρου από τον ΟΤΕ και μόλις ολοκληρωθούν θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο.

Ο δήμος Σαμοθράκης ευχαριστεί για την κατανόηση και την συμπαράσταση σας στην προσπάθεια αποκατάστασης της καταστροφής που έχει επέλθει στο νησί μας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!