Δ.Σ. Χανίων: Ο Σκουλάκης δεν υπογράφει και δε στέλνει λίστα δημοτικών υπαλλήλων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στην έκτακτη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, με θέμα τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων του Δήμου Χανίων, μετά τη ψήφιση του σχετικού Νομοσχεδίου, αποφάσισε Ομόφωνα τα παρακάτω:

Α) Να μην εφαρμοστεί η διάταξη του νόμου 4093/2012 «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016. Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016», που αφορά την άμεση διαθεσιμότητα των εργαζομένων, Κλάδου ΔΕ Διοικητικού, Διοικητικού – Λογιστικού, Διοικητικού – Οικονομικού, Διοικητικών Γραμματέων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Β) Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Χανίων

1) Να μην υπογράψει καμιά διαπιστωτική πράξη διαθεσιμότητας.

2) Να δώσει εντολή στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Προσωπικού, να μην αποσταλούν οι ονομαστικές καταστάσεις και τα στοιχεία των υπαλλήλων, που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας ή αυτοδίκαιης αργίας.

3) Να μεταφέρει στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και να αποστείλει την απόφαση του Δ.Σ. στην ΚΕΔΕ, ζητώντας την επικαιροποίηση, της από 11/11/2012 απόφασής της, η οποία να είναι πιο σαφής και εμπεριστατωμένη, ως προς τις τελικές αποφάσεις   και προτάσεις της προς τους Δήμους.

Γ) Να απαλλαγούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες από την απειλή του νόμου για πειθαρχικό αδίκημα σε περίπτωση μη αποστολής των στοιχείων των εργαζομένων.

Δ) Να αποσταλεί άμεσα, η παρούσα  απόφαση στους Βουλευτές του Νομού Χανίων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!