Δ.Σ. Βέροιας: Στο πλευρό της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕE και κατά του Μεσοπρόθεσμου

«Ολόψυχα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, στο πλευρό των εργαζομένων, των ανέργων και των νοικοκυριών τους, που πλήττονται βάναυσα από τα νέα σκληρά μέτρα των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις καθώς και της κατάργησης εργασιακών δικαιωμάτων, που δρομολογεί η κυβέρνηση» τάσσεται με ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας.

Όπως σημειώνει στο ψήφισμά του, «το δημοτικό συμβούλιο, ως ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνικής συνοχής αλλά και ως βασικός φορέας έκφρασης της δοκιμαζόμενης κοινωνίας, διατρανώνει στο πλευρό της κοινωνίας την έντονη αντίθεση του στην πολιτική της σκληρής λιτότητας. Μιας πολιτικής που έχει ως αποτέλεσμα να διογκώνεται η φτώχεια και η ανεργία σε μια κοινωνία που στερείται πλέον της δυνατότητας να συμμετέχει στην παραγωγική διαδικασία για ην αναστροφή των δεικτών ανάπτυξης. Μιας πολιτικής που πλήττει καίρια και σε δραματικό βαθμό τους ίδιους τους δήμους, που με τη σειρά τους αδυνατούν ολοένα και περισσότερο να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες».

 

Διαβάστε επίσης:
Δ. Αργυρούπολης-Ελληνικού: Απεργεί ο δήμαρχος, πούλμαν για μεταφορά εργαζομένων
Στη γωνία η «κόκκινη ΠΕΔΑ»
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας, σε εξέλιξη οι πορείες
48ωρο «μπλακάουτ» σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Καταλήψεις δημοτικών κτηρίων και ΧΥΤΑ σε όλη τη χώρα

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!