Δ.σ. Αθήνας: Ζητήθηκε ενημέρωση για την Πράσινη Τέντα στο Λυκαβηττό

Μετά την παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισαν ως «Κορωνίδα σκανδαλώδους πολιτικής εγκατάλειψης του λόφου του Λυκαβηττού την παράδοσή του στα ιδιωτικά συμφέροντα και την ανέγερση αναψυκτήριου με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα στο χώρο που παλιότερα (ως το έτος 2003) λειτουργούσε η λεγόμενη Πράσινη Τέντα», το θέμα τέθηκε επί τάπητος και στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε η Ανοιχτή Πόλη, ζητώντας ενημέρωση από τη δημοτική Αρχή για τις εργασίες που γίνονται στην Πράσινη Τέντα στο Λυκαβηττό.

Όπως τοποθετήθηκε ο συνδυασμός, «…για την Ανοιχτή Πόλη, το ότι το τσιμέντο είναι μια εύκολη λύση δεν σημαίνει ότι είναι και η ενδεδειγμένη για το περιβάλλον του λόφου. Ερωτηματικά δημιουργεί επίσης η υπογραφή μίσθωσης της κατασκευής για 25 χρόνια, ενώ η δημοτική αρχή θα πρέπει να μας ενημερώσει και για την τύχη των υπόλοιπων δράσεων που προβλέπει το Πρόγραμμα Λυκαβηττός».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ, ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!