Δ. Ρήγα Φεραίου: Στήριξη για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο ζητεί Π. Θεσσαλίας

Η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στις Εργατικές Κατοικίες Βελεστίνου και η διαμόρφωση διαγραμμίσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε συνδυασμό με την επέκταση των εκεί, εργασιών είναι τα δύο θέματα που θέτει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας ζητώντας τη στήριξη για την αντιμετώπισή τους. Από τη δημοτική Αρχή επισημαίνεται πως η περιφέρεια στέκεται αρωγός στα ζητήματα του δήμου και γι’ αυτό εκτιμά ότι και σε αυτά τα θέματα θα καταβληθεί η απαιτούμενη προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθούν οι υποδομές οι οποίες διαθέτουν κοινωνικά, αλλά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.

«Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών στους δικαιούχους και να είναι ομαλή η πρόσβασή τους, κρίνεται απαραίτητη η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του οδικού δικτύου. Αυτή τη στιγμή η τεχνική υπηρεσία του δήμου έχει πραγματοποιήσει παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν την αποκατάσταση του δρόμου με χαλίκι, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει ασφαλτόστρωση με επιπλέον χρηματοδότηση. Το αίτημά μας είναι να συνδράμει η Περιφέρεια Θεσσαλίας οικονομικά προωθώντας το ζήτημα των ασφαλτοστρώσεων», δήλωσε η δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαΐτσου.

Αναφορικά με το θέμα των διαγραμμίσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο η Δημοτική Αρχή τονίζει πως πρέπει να γίνει τώρα και ενόψει του χειμώνα, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος στην αφάλεια των οδηγών που κινούνται στο δρόμο από έλλειψη ορατότητας. Μάλιστα εκτιμά ότι υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθούν αυτή την περίοδο οι διαγραμμίσεις, καθώς έχουν ξεκινήσει και οι παρεμβάσεις στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου με εργολαβία της Περιφέρειας.

Παράλληλα αναφορικά με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που έχουν ξεκινήσει στο Δήμο, η Δημοτική Αρχή τονίζει την άμεση ανάγκη οι εργασίες αυτές να επεκταθούν σε όλο το οδικό επαρχιακό δίκτυο, εφόσον υπάρξει εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδότησης.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!