Δ. Ρήγα Φεραίου: Ασύρματο ίντερνετ σε Βελεστίνο και Ελευθεροχώρι

Στην τοποθέτηση δωρεάν ασύρματου ίντερνετ στο Βελεστίνο και στο Ελευθεροχώρι προχωρά τις επόμενες μέρες η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών σε θέματα υγείας μέχρι και την ψηφιακή τους επικοινωνία, αλλά και ενημέρωση.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις ενέργειες για τη δρομολόγηση και εγκατάσταση δικτύων νέας τεχνολογίας στα δημοτικά διαμερίσματα, ώστε οι κάτοικοι να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της ψηφιακής εξέλιξης με τρόπο που θα τους εξυπηρετεί σε κάθε στιγμή και σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται.

Για παράδειγμα ήδη έχει προχωρήσει η εγκατάσταση ασύρματου δικτύου ίντερνετ σε αρκετά χωριά του δήμου, στα οποία ο ΟΤΕ δεν έχει υποδομές για να εξυπηρετήσει ευρυζωνικά δίκτυα, όπως στο Μικρό Περιβολάκι, τη Χλόη, το Αερινό, το Περίβλεπτο, τα Κοκκαλέικα, τον Αγ. Δημήτριο. Σε αυτά τα χωριά προστίθεται πλέον και το Ελευθεροχώρι.  Επιπλέον, ήδη προσφέρεται δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στο Στεφανοβίκειο, το Ριζόμυλο, τα Κανάλια και την Κερασιά και σύντομα η υπηρεσία αυτή θα δοθεί και στο Βελεστίνο, στον κεντρικό πολεοδομικό ιστό.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου υπογράμμισε πως «ενεργούμε άμεσα, ώστε οι κάτοικοι όλων των δημοτικών διαμερισμάτων να μπορούν να συνδέονται με το διαδίκτυο και μάλιστα ασύρματα. Δεν ήταν νοητό να βρισκόμαστε στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης εδώ και χρόνια, να οι δημότες να μην μπορούν να απολαύσουν αυτό το σημαντικό αγαθό της νέας τεχνολογίας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΙΝΤΕΡΝΤ


Αφήστε μια απάντηση