Δ. Ραφήνας – Πικερμίου: Κάνε κλικ και πες το πρόβλημά σου - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
22
Μάι
Back

Δ. Ραφήνας – Πικερμίου: Κάνε κλικ και πες το πρόβλημά σου

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναφοράς προβλημάτων βρίσκεται σε λειτουργία στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Με τη νέα εφαρμογή «ClicknSpot», οι δημότες της πόλης μπορούν να θέτουν τα προβλήματά τους στο δήμο και εκείνος να απαντά.

Σκοπός του συστήματος είναι η δημιουργία  ενός μοντέλου «Ψηφιακής Πόλης», η οποία θα διευκολύνει τόσο τη ζωή των δημοτών όσο και τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης του δήμου στα αιτήματα των δημοτών του. Οι δημότες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του δήμου με ταυτόχρονη κοινοποίηση στη δημοτική Αρχή και σκοπό την άμεση κινητοποίησή της.

Οι αναφορές των δημοτών καταχωρούνται αυτόματα στη διαχειριστική πλατφόρμα του δήμου, η οποία αποτελεί τμήμα της εφαρμογής , και οι δημότες ενημερώνονται για την εξέλιξη της αναφοράς τους από την ίδια τη δημοτική Αρχή μέσω του «ClicknSpot» (π.χ. ημερομηνία επιδιόρθωσης κατεστραμμένου τμήματος οδοστρώματος).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!