Δ. Πολίχνης: Μήνυση δημάρχου κατά ΕΥΑΘ και ΕΥΔΕ

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο δήμαρχος Πολίχνης, Κώστας Θεοδωρίδης μετά από παράπονα κατοίκων της περιοχής Λατομείου στα Μετέωρα, αναφορικά με την έντονη δυσοσμία που αναδύεται από το ρέμα Λατομείου.

Ο κ. Θεοδωρίδης ζητά τη διερεύνηση σε βάθος τυχόν ποινικών ευθυνών της ΕΥΑΘ Παγίων, ΕΥΔΕ (Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων), αλλά και οποιουδήποτε νομικού προσώπου, ιδιώτη, υπαλλήλων ή εκπροσώπων επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή Δημόσιας Αρχής και Υπηρεσίας.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Θεοδωρίδης επισημαίνει ότι ο δήμος δεν επιτρέπεται να επέμβει σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ρέματα και υπενθυμίζει ότι το 2009 έπειτα από αυτοψία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Πολίχνης, είχε διαπιστωθεί ότι ανάλογη δυσοσμία προερχόταν από ακάθαρτα αποχετευτικά λιμνάζοντα ύδατα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!