Δ. Πύλου-Νέστορος: Σύμβαση για την αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Καλλιθέας

Υπεγράφη σήμερα 1η Νοεμβρίου  η σύμβαση κατασκευής για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Καλλιθέας» ανάμεσα στους Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Πύλου Περικλή Κοντογόνη και τον ανάδοχο Γρηγόριο Νανόπουλο Ε.Δ.Ε.

Το έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα-Πελοπόννησος-Ιόνιοι Νήσοι», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, συνολικού προϋπολογισμού 1.053.639,92€.

Στο υπάρχον εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Τ.Κ. Καλλιθέας παρατηρούνταν συχνές βλάβες λόγω παλαιότητας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και διαρροές. Το έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση των αγωγών μήκους 6.728,00 χλμ με νέους από πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς με αυτογενή θερμική συγκόλληση και ονομαστικής πίεσης λειτουργίας 10 ατμοσφαιρών. Το έργο υπολογίζεται να ολοκληρωθεί εντός δέκα μηνών.

«Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Καλλιθέας είναι σπουδαίας σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Με σεβασμό στο περιβάλλον και την τήρηση των κανόνων υγιεινής συνεχίζουμε τη διεκδίκηση σημαντικών έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών» σημειώνει ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!