Δ. Περιστερίου: Συγκέντρωση τροφίμων στις 30 Νοεμβρίου

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, προς ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, με πρωτοβουλία του Δήμου και των εθελοντικών οργανώσεων της πόλης.

Ο κ. Παχατουρίδης κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία κοινωνική δράση της πόλης, η οποία έχει στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και τόνισε: «Για την πραγματική  ανάγκη που έχει ο «συνάνθρωπος», ο ανήμπορος, ο ξεχασμένος και αδικημένος από την ζωή, πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε ΕΝΑ. Σύσσωμοι και αλληλέγγυοι όσο ποτέ, μαζί να δώσουμε τον αγώνα της ανθρωπιάς, της ευαισθητοποίησης και της προσφοράς για όλους εκείνους που χρειάζονται την βοήθειά μας».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου ενημέρωσε ακόμα για τα σημεία συνάντησης, στα οποία οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους. Πρόκειται για το Δημαρχιακό Μέγαρο (Πλατεία  Δημοκρατίας – Δημαρχείο), ΚΑΠΗ Αγ. Ιεροθέου (Αγ. Ιεροθέου 142), ΚΑΠΗ Ανθούπολης (Αχαΐας 4 & Απολλωνίας) και στο Λόφο Αξιωματικών (Τζ. Κέννεντυ 135).

Πολίτες και τοπικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την 30η Νοέμβρη (από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι), σε ημέρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΜΙΦΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!